Friday, August 18, 2006

Hier zijn de FACTS: ik vertrek dus de 8ste oktober (de dag dat ik officieel voor het eerst mag stemmen jaja !!) om 20.10 in Zaventem en neem daar een vliegtuig van Air Malta naar hoe -kan-het-ook-anders...Malta =D ik kom aan om 22.55 in het donkere Malta en hoooop dat ik die ene peet van EF die ik zal moeten zoeken heel rap terugvind =D
EF(=Education First) is dus de ploeg mensen aan wie ik 9 maanden van mijn leven vertrouw - is dit een goed idee ?- Daar zal ik dan naar mijn gastgezin gaan en de volgende dag, een maandag, beginnen mijn lessen al !! De zaterdag 24 maart keer ik hopelijk flink gebruind terug naar Belgie om de dag daarna de zondag 25 maart naar Barcelona te vertrekken en pas terug te keren de 17 de juni .Jepjep ik ben maar exact 1 DAG thuis maar ja...ik overleef het wel hoor !!!

Tuesday, August 15, 2006

Aloooooooha Peopletjes !!
Zoals jullie wellicht allemaal(of toch bijna allemaal) weten vertrek ik volgend jaar naar het verre verre verre verre buitenland !! Enfin zo ver is het nu ook weer niet natuurlijk hehe =D Om jullie wat op de hoogte te houden van mijn doen en laten en heb ik deze site op poten gezet kwestie van her en der het thuisfront te doen kwijlen van jaloezie omdat zij NIET zullen genieten van het prachtig zonnetje en de witte stranden...maaaaaar met hun hoofd gebogen op ultradikke cursussen aan het proberen de leerstof in hun hoofd te stampen zijn. gnagnagna wat is het leven toch moooooi !!! Dus kom af en toe eens langs op deze zalige-site-in-wording en laat gerust een comment achter hé !
Kusjes van Flootjeuh


Bonjouuuuuuuuuuuuuuuuur tout le monde !!
Comme vous le savez tous...ou presque tous. l'année prochaine je ne vais PAS etudier enfin si mais pas en Belgique quoi !! Pendant que vous serez sur vos gros gros bouquins alor...pensez a moi qui sera sur une superbe plage ...hehehe je ne vous fait pas trop envier ? =D
Jai mis se site en route parceque tt le monde demande de vous tenir au courant de mes vas-et-viens eh ben voila !! Vive Internet n'est-ce-pas !! Donc passez de temsp en temps ici et laisser un pti commentaire.
Bizous a tous
Flo